Dolph.dk

Dolph siger farvel..

Søg efter nyheder i databasen
Oprettet af: Sommer d. 30-01-2007

Så kom tiden endelig som mange af os frygtede. Den ærværdige stemme med Dolph er eftersigende hørt for sidste gang!

Hey alle,

En uhåndterlig sag skal der hermed skrives om. Desværre... Vi har længe haft rygterne om en sidste fjerde sæson på ærmet, men det lader desværre til at de er ligeså tomme som David Hasselhoffs hovede.

Dolph og Wulff vandt naturligvis TV2 Zulu Awards igen! To år i træk - og temmelig meget pga. god marketing her fra siden. I år udsendte vi nyhedsbreve til alle 24000 brugere (minus dem der har fravalgt sig dette) - og Dolph og Wulff fik MANGE stemmer pga. alle os herlige Dolph-fans.

Desværre tyder alt på at det var sidste gang vi hørte Jonas Schmidt's stemme skrige og skråle Dolphs gang på gang geniale verbale hilsener til verdens underlegne - det almene menneske! Rygterne svirre at Dolph desværre fra nu af ikke vil optræde på andet end din DVD-afspiller.

Med stort vemod vil vi herfra sige tak for støtten til siden her, som dog fortsat vil være at finde. Nyheder vil komme i samme øjeblik der sker noget nyt - ganske vi vi er vant til at opleve, og faktisk vil alle ærkefans sætte deres Dolph DVD'ere på afspilleren og lade den køre repeat... for evigt og altid!

Vi håber på at Dolph vil komme med et sidste statement, her til siden og alle sidens brugere.

Mvh Lars Sommer & Marcel Worm, Dolph.dk