Dolph.dk

Hall Of Fame

Herunder vises Dolph's absolut største idoler.

BS Christiansen
BS Christiansen

En rendyrket jægersoldat, som med sine 27 år i Jægerkorpset er en sand mester i diverse metoder til at slå ihjel. I øvrigt har BS Christiansen næsten med sikkerhed spist et egern på en eller anden øvelse, så pas hellere på Margit!

BS Christiansen har i de senere år gjort den som skærmtrold i diverse TV-programmer her i landet, og kan derfor næsten sidestilles med Steven Seagal og Chuck Norris.

Chuck Norris
Chuck Norris

En actionhelt uden lige! Udover at have været med i diverse actionfilm, som blandt andet Delta Force (1986), har han ydermere haft sit eget CBS-program med navnet "Walker, Texas Ranger". Han er alt det BS Christiansen har ønsket at blive, og det ypperste nogensinde.

Chuck Norris har endda også været professionel middelvægts bokser - og været verdensmester seks gange, uden at blive slået. Efter sin boksningskarriere har han blandt andet sejlet Powerboat. En bådklasse der runder 200 km/timen!

Steven Seagal
Steven Seagal

Den sejeste af de seje! Steven Seagal har slået alle ihjel, på alle måder. Kreditkortskniv i filmen The Glimmerman (1996) og utallige cirkelspark i filmen Exit Wounds (2001). Udover det er hans kendskab til automatvåben en af verdens største, da han som regel rammer første gang... og præcist!

Steven Seagal's er en meget troende person, og tror i øvrigt at han er plantet på denne jord for at hjælpe andre. Det eneste som Dolph ikke kan lide ved ham.

Jean Claude van Damme
Jean Claude van Damme

Når man tænker kæmpeninjaer tænker man Jean Claude van Damme. Han er en hel hær i egen person, og er altid parat på at slå nogle karatekinøjsere ihjel. Hans cirkelspark er høje, præcise og kommer så hurtigt at kun Steven Seagal kan nå at opfatte dem. Sammen ville de danne den ultimative dræbermaskine!

Jean Claude van Damme er blandt andet kendt for sine roller i Universal Soldier (1992 / 1999) og så selvfølgelig den legendariske Kickboxer (1989).

Helmut Lotti
Helmuth Lotti

Den eneste sanger i verden som kan synge! Gang på gang bliver verden forpuret af bands som EyeQ, Elvis, Joe Cocker, Frank Sinatra og selvfølgelig de værste af dem alle: Slayer! Men Helmuth Lotti kan sit kram. Skrige de tyske, rene pragtstykker af musikalske toner ud igennem sin flotte mund.

Det kan nævnes at Helmut Lotti er fra Belgien, har solgt mere end 12 millioner albums og har siden sit første album i 1995 (Helmuth Lotti goes Classic), modtaget hele 69 guldplader og 68 platinplader. Ydermere holder han hvert år ca. 150 koncerter over hele Europa, Sydafrika samt Canada.

Stig Tøfting
Stig Tøfting

En satan af en fordboldspiller! Stig Tøfting har ikke kun fået respekt på banen, nej... Han fik den også i stor grad uden for banen. Her kan nævnes Cafe Ketchup. Man har udtalt, at han ikk er bange for nogen!

Så hvis man skal spille mod ham (både på og udenfor) skal du passe på, at du ikke får en støvle eller en flyveskalle : MANDEN ER FARLIG! Ingen sportmand er som ham. Han kan ikke sidestilles med Laudrup'erne, NEJ. Han er en ener!

Han elsker sin højre midtbane og karrieren indeholder, ud over en masse landsholdskampe, blandt andet spilletid i klubberne AGF, OB, Hamburger SV, Dulsburg, Boltong og Tianjin Teda. Det kan nævnes at han i AGF spillede ikke mindre end 230 kampe med 39 mål, hvilket jo giver en scoringsprocent per kamp på hele 16.96%.