Dolph.dk

Fanart sektionen

Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg
Oprettet af Sommer d. 12-05-2005 kl.11:06
Hej alle,

Da jeg har bemærket at der allerede nu er uploadet mere end 50 billeder i fanart galleriet, valgte jeg at gå dem igennem. Jeg kan se at ALT for mange har valgt at uploade blandt andet sidens grafik, plakater, og en del andet, hvilket faktisk ville have "fjernet" det flotte fanart som nogle af Jer faktisk har tegnet! + de billeder fra et eller andet Dolph-arrangement ved en sø.

Dem af Jer, hvis billeder jeg kan se vil forbedre sidens indhold, kommer ikke til at mærke noget til dette. Alle andre billeder vil blive fjernet, og jeg vil i dag når jeg kommer hjem lave et godkendelsessystem til sidens skribenter, administratorer og så selvfølgelig mig selv.

Det vil blive udgivet sammen med det nye "Privat Beskedsystem", hvor man så får svar med det samme når billedet er godkendt.

Ydermere kan det nævnes at Fanart sektionen bliver en overordnet sektion, hvorfor at blandt andet den eksisterende "Plakater"-side bliver fjernet, og kommer til at køre under Fanart sektionen. Det gør at du som bruger ikke behøves sende plakaterne ind til mig mere, for at få dem uploadet.

Flere funktioner ER på vej, men der var brug for lidt optimering da banneret på DR i går alene hev over 1400 unikke gæster forbi siden. Blandt andet forummet fik i går en tur. Disse funktioner vil løbende komme i takt med at de bliver lavet, og integreret på siden.

Jeg vil såvidt muligt forsøge at uploade filerne uden for "primetime" (dvs. i nattetimerne, da der er godt liv i siden her resten af døgnets 24 timer)

Endnu engang siger jeg tak for Jeres støtte!

Mvh Lars Sommer, Dolph.dk
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg