Dolph.dk

Dolph bliver voldtaget

Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg
Oprettet af morgenthalers d. 08-05-2005 kl.14:06
Det er ret trist som man kan følge udvilkingen fra noget er ukendt til det bliver mainstream i hele Danmark, når man er med helt fra starten. Det er ret trist at høre på tåber der igen og igen skal citere Dolph, her over tre måneder efter det blev sendt i tv for første gang (og wulffmorgenthaler striben kom i Politikken i oktober 2004). Det er er ret trist hver dag at se Dolph blive voldtaget af idioter der tror de er sjove når de citerer ham. På den måde får man for meget af ham - eller hvilket som helst andet der pludselig bliver så mainstream. Ligesom Drengene fra Angora. Da alle pludselig sagde "ja nemli' ja" osv, så gad alle dem der var med fra starten heller ikke at se det mere. Det er det samme med Dolph. Hvis nu folk bare gad at holde kæft og nyde Dolph uden selv at skulle prøve ville det jo være fint. Men lad nu være med at voldtage en så karakteristisk figur, som I f.eks gør ved at lave sådan en hjemmeside.
Oprettet af KaptajnGakiLaaget d. 08-05-2005 kl.12:06
Hoert !!!!
Oprettet af knj d. 08-05-2005 kl.18:06
Hvad der er næsten lige så irriterende er de "tåber" der bare nægter at bruge linjeskift når de skriver i et forum.

Allerede fra starten bruger du en negativ vending om emnet, tag dog og slap af.

Og ja, vores livskvalitet havde virkelig været noget andet hvis vi kunne grine af Dolph herfra og til vi bliver gamle. Og ja, det havde nok været et problem hvis alt humor lige pludselig døde og vi ikke havde mere tilbage.

Men mon ikke det går?


Vi bliver nok trætte af Dolph, lige meget om der findes en hjemmeside om ham eller ikke. Eller hvis folk render rundt og citere ham eller ikke. Og Wullfmorgenthaler kommer nok til at finde på noget andet end Dolph på et senere tidspunkt, men er det ikke også det de får deres penge for?

Jeg syntes det er i orden at lave en side om ham, for at høre lidt om hvad andre syntes om ham, både i negative vendinger og positive. Det har du da sågar selv bidraget til. Og det er i orden at samle en masse links til det materiale hvor Dolph er med, så man ikke behøves bruge Google eller lignende, hvor det havde taget mere tid som kunne bruges på noget andet.

Slap af, det er kun satire.
Oprettet af Sommer d. 08-05-2005 kl.18:06
Jeg tager din kritik med et skævt smil opad. For seriøst, du sviner "Folk der efterligner" til, men kalder dig morgenthalers? Helt seriøst, hvor dum er du?

Jeg så WulffMorgenthaler fra første færd, ledte efter et fansite, fandt intet og oprettede Dolph.dk, som sjovt nok har fået succes. Nu nævner du selv mainstream, såsom Drengene fra Angora - og ærligt; din omgangskreds må være præcis på samme lavniveau som dig selv. Jeg har ikke hørt folk efterligne Drengene fra Angora, med mindre man har haft en situation, hvor emnet er faldet forbi.

Du siger at siden her ødelægger Dolph? Sjovt nok er i hvert fald Morgenthaler i fuldstændig anden overbevisning, hvor han roste siden i en personlig mail til mig. Samtidig fik jeg tilsendt deres bøger free-of-charge, med budskabet "Lars Sommer udnævnes hermed til kommunikations overslave i den nye verdensorden. Mvh Dolph".

Og ødelæggende? Du har selv fundet siden, brugt tid på at oprette dig som bruger, finde det rigtige forum og så skrevet en masse negativt her. Det eneste ødelæggende jeg personligt kan finde er dig, og jeg håber ikke at se dig herinde igen. I så fald vil jeg diske en masse originale sætninger sammen, som intet har med WulffMorgenthaler, Dolph eller Bubber at gøre.

Jeg er dog stadig beæret over at du faktisk har brugt tiden på at finde siden, og har tilføjet dig selv på en fanliste.

Sidens formål er at udbrede kendskabet til Dolph, og bringe en masse glade stunder med folk, som lige vil læse et citat (fx på job eller skole, hvor ikke alle kan sidde og se film). Samtidig kan nogle sjove debatter komme op, da forummet tillader at være ekstremt - hvilket er banlyst mange steder.

Men jo, vi efterligner! Ligesom du gør med dit navn, Hr. Dobbeltmoral.

Du kan poste hvor meget du hader denne side OVERALT i Danmark. Skriv det med sprittusch i togene, på vejen med spraymaling og stil dig i Field's og råb "LUK DOLPH.DK!".

Jo mere du brokker dig forskellige steder, jo mere reklame, og jo større bliver Dolph.dk - og jo mere tilfreds bliver jeg med den tid jeg har brugt på siden, samt de penge jeg indtil videre har lagt i - og mange fremover.

Håber du kan bruge min besked til noget, men helt ærligt... du har INTET fået ud af at poste den.

Mvh Lars Sommer, Dolph.dk
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af Phoney_orphanT d. 09-05-2005 kl.09:06
Vil ikke mene at Dolph.dk hæmmer Dolphe´s popularitet, men til gengæld fremmer den, det du skriver morgenthaler er noget værre VÅS!!!

Mht Drengene fra Angora er deres popularitet helt sikkert den samme, og hvis de havde fortsat med at lave afsnit ville det sikkert have steget.
Oprettet af morgenthalers d. 09-05-2005 kl.14:06
Jeg skal love for det var et skævt smil, Sommer. Og tillykke med bøgerne. Du har virkelig fortjent dem. Jeg tror bare ikke på at du vil kunne holde Dolph ud i lige så lang tid som hvis ikke du havde lavet denne side. Og det er det jeg mener ødelægger ham.
Der kommer et tidspunkt hvor du bliver træt af Dolph - og så ender du sikkert også med at være træt af dig selv. jo der gør.

(linieskift til knj)
Jeg ved ikke om jeg tager fejl, men skal man ikke være medlem for at skrive i disse forums? det var i hvert fald min eneste hensigt da jeg blev medlem. Og hvad er der i grunden fedt med et forum når ALLE folk enten citerer Dolph eller gennemgående har det nøjagtigt samme at sige? Det er jo et komplet latterligt koncept. og når jeg så kommer med et modspil sviner du mig bare uden faste holdepunkter.

Og kære ejer/Sommer. Mit 'Dolph.dk-navn' gør mig ikke dobbeltmoralsk. Det er nemlig ikke det samme som med dit dolph-halløj - FORDI JEG IKKE GÅR RUNDT OG CITERER HAM KONSTANT OG NÆRMEST ER BESAT AF HAM! Jeg synes såmænd bare at Morgenthaler er den sejeste i dette foretagende, og at hans ideer er geniale. Men jeg overdriver jo ikke den kendsgerning at jeg finder ham sjov, til at jeg gør som I gør med Dolph! Så hele din ting med mig der er dobbeltmoralsk holder slet ikke vand. Det håber jeg du kan se nu.

jeg synes dit indlæg, Sommer, bærer præg af at det er din aggression der skriver, og ikke nogle argumenter jeg virkelig kan bruge til noget.
Desuden er det da dybt latterligt at du håber på aldrig at se mig herinde igen. Tåler du ikke en smule modspil?

Jeg synes desuden det er her Wulffmorgenthaler skal stå deres prøve. Om de bliver ved med at få Dolph ud til arrangemanter i tv og lignende - og bliver ved med at ride på den Dolph-bølje de har skabt. Eller de slapper mere af og lader Dolph vile lidt, og lade andre projekter tage lidt over i stedet for.

Nu vil det så vise sig om du formår at svare konstruktivt på denne mail, eller bare kører en aggresiv gang lort af igen. Du tåler jo åbentlyst ikke kritik, men det håber jeg da du lærer.

Du siger at du så Wulffmorgenthaler fra starten. Men jeg synes godt du kunne have gjort noget andet derfra end at oprette dolph.dk.... du kunne have lavet en fansite til wullfmorgenthaler - hvor alt fra programmet var med. Det ville ikke gøre det hele kvalmt og centreret, men meget mere åbent. Jeg synes i bund og grund det er synd at Wulffmorgenthaler kun 'belønnes' for at have lavet Dolph når de også har lavet ganske meget andet fedt. Men måske er det bare fordi at de med Dolph rammer 'den brede smag'
Oprettet af Sommer d. 09-05-2005 kl.16:06
Jamen dog... Endnu en lang besvarelse

Synes det er synd du læser min mail som en aggression, for ærligt er det ikke hensigten.

Forummet er hvad man gør det til som bruger! Du vælger at rakke Dolph ned på en Dolph-side, og påstå at siden ødelægger dem. Havde jeg ikke lavet den, havde en anden. Jeg morer mig ved at læse folk der efterligner Dolph's sprog - ærligt, det gør jeg! Men selvfølgelig kan man få nok. Da jeg havde battlefield1942.dk præsterede jeg at have spillet uden at pakke det op i næsten 14 dage, hvilket jo siger lidt om det. Så der har du ganske ret! Tiden hvor jeg bliver træt af Dolph kommer, spørgsmålet er bare: Hvornår? Og det kan hverken du eller jeg pt. svare på, men jeg skal nok lade dig vide det.

Mht. det dobbeltmoralske kan jeg endnu ikke se at det jeg skrev ikke holder vand? Nogen efterligner Dolph, og det er åbenbart forkert. Du efterligner Morgenthaler, og det er rigtigt. Ret mig hvis jeg tager fejl.

Nu vi snakker om at efterligne, vil jeg da gerne høre om du synes jeg bærer prag af at efterligne ham? Umiddelbart skriver jeg som jeg plejer, og som jeg i øvrigt gør på mine andre sider jeg har online.

Dolph.dk - Ja, jeg kunne have lavet et WulffMorgenthaler fansite, men det er det her vel også? Jeg er ikke fan af Katja Kaj og Bente Bent (eller hvad det nu engang hedder), og WulffMorgenthaler.dk var optaget. Jeg kan lide WulffMorgenthalers striber, og deres TV-show, hvor Dolph er en stor del af humoren - skønt han ærligt er lidt triviel. Men han formår at bringe hvad han skal, hvilket jeg finder morsomt. Men sådan er man jo så forskellige!

At jeg siger jeg ikke håber du kommer herind igen... ja, det er fordi jeg ikke ser nogen grund til tilsvining af en side som denne. Det er et fansite, som www.avril.dk er for Avril Lavigne, og www.Sehnsucht.dk er for Rammstein. De vil altid komme, og altid eksistere. Fremtiden for Dolph.dk er dog ikke som den er nu, for den skal helt sikkert udvides til noget mere omfattende, da jeg er sikker på det ikke er det sidste vi ser fra WulffMorgenthaler!

Og ja, du har ret! Kan WulffMorgenthaler ride bølgen videre til 2007? Måske kan de, måske kan de ikke. Siden her stopper ikke før det hele er slut, og de sidste besøgende har lagt et smut forbi. Herefter vil den blive lagt på en CD, fjernet fra internettet og blive gemt til evig tid

Var den konstruktiv nok?

De venlige hilsener, Lars Sommer.
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af Sommer d. 09-05-2005 kl.21:06
Tror vi er ved at nå til enighed

Nej, Wulffmorgenthaler.dk er taget af en kvinde (har sendt hende en mail), og har budt en større sum for domænet, da det er planen dette skal blive et site ala hvad du beskriver. En hyldest til den sejeste "figur" i WM, samt en hyldest til folkene bagved.

Uanset hvordan folk citerer Dolph har de ikke hans stemme. Svarer til at skifte Hugos stemme ud med Jens Okkings. Det er bare forkert

Venlig hilsen, Sommer.
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af morgenthalers d. 09-05-2005 kl.21:06
Det jeg vil rakke ned på er det som jeg allerede har skrevet - hvad det er Dolph er blevet til og hvordan han er blevet det.
Det er vel rigtigt at jeg også har rakket ned på siden her, hvilket nok var overilet, men jeg synes stadig det er forkert kun at 'belønne' wulffmorgenthaler når de rammer den brede smag.

Ang. det dobbeltmoralske igen - jeg retter dig lige fordi jeg mener det du skriver jeg forkert:
Den eneste måde jeg efterligner Morgenthaler på er ved at hede Morgenthalers herinde. det er den eneste måde. Jeg citerer ham ikke, eller gør nogle af de andre ting der bliver gjort med Dolph - som der bliver gjort. Derfor er det altså ikke dobbeltmoralsk når jeg brokker mig over hvad der bliver gjort ved Dolph, ved at hede Morgenthalers.

og nej, Lars. jeg synes ikke dit sprog bærer præg af at efterligne Dolph. Det mener jeg heller ikke jeg har sagt det gør - men muligvis tager jeg fejl.

At wullfmorgenthaler.dk (mener du com?) var taget er ikke nogen grund. Jeg mener såmænd bare at det ville være bedre med en general fanside til de to herrer.


Hensigten med mine mails var altså ikke at svine denne side. I hvert fald ikke min første prioritet. Derimod at svine hvad der bliver gjort mod Dolph og hvor elendigt det er at noget først er godt når det er på niveau med Dolph - og selvfølgelig er Dolph sjov - men jeg synes desværre han var sjovere da han ikke blev citeret konstant.
Oprettet af LiquidPain d. 09-05-2005 kl.23:06
Jeg ser i fremtiden, et " wulf siger.. " forum, et forum som slet ingen mening giver.
Oprettet af Sommer d. 08-08-2005 kl.14:06
Efter en længere samtale med "morgenthalers" er det blevet besluttet at dette topic åbnes igen.

Det skal holdes på et ordentligt niveau og ikke løbe af sporet, som jeg synes det har været tæt på et par gange.

Bemærk at enkelte beskeder er blevet slettet i dette topic.

// Sommer
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af Christian4100 d. 08-08-2005 kl.18:06
w00t sommer viser tænder for en gangs skyld :D


bare sig ordet, så er mig og PhycQ over ham
ÅRH! Jeg kan ikke arbejde sammen med sån et asshole!
Oprettet af Sommer d. 08-08-2005 kl.19:06
Tæskeholdet eksisterer ikke... endnu :D
Christian4100 skrev:
w00t sommer viser tænder for en gangs skyld :D


bare sig ordet, så er mig og PhycQ over ham
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af PhycQ d. 09-08-2005 kl.18:06
Endnu.... Det er et spørgsmål om tid før dolph.dk er præget af sorte SUV's, med MEGET sorte ruder, der indeholder baseballbats, beton og murerbaljer og andet godt...
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af Christian4100 d. 10-08-2005 kl.12:06
nemlig vi har allerede fuldført vor første mission! at skræmme den latterlige trubadur til poul-krebs-i-sandaler væk!
ÅRH! Jeg kan ikke arbejde sammen med sån et asshole!
Oprettet af PhycQ d. 10-08-2005 kl.22:06
Men som et ægte KBG-look-a-like tæskehold skal vi lige sige at ingen overmennesker kom tilskade under operationen...
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af schwammkopf d. 06-09-2005 kl.01:06
Én ting falder mig ind når jeg læser det allerførste indlæg i denne tråd.

Sig mig har folk som så Dolph først eneret til ham? Hvad er der lige præcist der er så farligt ved at andre end dig kender til ham? Hvorfor tror du det bliver sendt i tv? Fordi de ikke vil nå ud til puplikum?

Jeg synes det er en smule fjollet at sige at nogle har mere ret til at være Dolph fans end andre.. Vi ved godt at Dolph er über "mensch" men hvad gør lige dig til noget særligt?

Jeg synes det er fedt at der er så mange der har fået øjnene op for noget fedt. Og det er fedt at man kan samles om det.. så prøv dog lige at hoppe ned fra din hest hva?
- don't dream it be it -
Oprettet af Sommer d. 06-09-2005 kl.19:06
schwammkopf: Velkommen til forummet. Med den post har du allerede min respekt... RESPEKT ;P
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af PhycQ d. 06-09-2005 kl.19:06
Sommer du kom mig i forkøbet...

Det er helt kool sagt
Men Morgenthalers har da heller ikke vist sig på Dolh.DK længe har han?

Respekt herfra... Når VIP systemet kommer op har du min stemme
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af MechaSkurk d. 06-09-2005 kl.22:06
Denne bruger er: Webmaster/Ejer. Sommer skrev:
schwammkopf: Velkommen til forummet. Med den post har du allerede min respekt... RESPEKT ;P


Helt enig med Sommer. Og det er altid rart med nye i forummet. Det mangler brugere. Det kommer nok med de nye afsnit.
Nogen spørgsmål eller kommentarer? Nej? Godt!
Oprettet af Superstar d. 06-09-2005 kl.22:06
Jeg er fuldkommen og helt igennem enig med sommer med hensyn til dit dobbelmoralske pladder om at ikke at efterligne Dolph! Og JA vi bliver da selvfølgelig trætte af Dolph på et tidspunkt, men det er ikke her, nu, ikke i denne uge eller måned. Vi bliver trætte af ham når han gentager sig selv, når han er kedelig. Men det er han ikke, ikke efter min mening i hvert fald. Og desuden kan jeg sige dig: tag ikke sorgerne på forskud, det får du ingen glæde af! tænk over det, tænk så over det igen og prøv så at rette dig efter dig det
Hilsen Superstar :D
Oprettet af Sommer d. 08-09-2005 kl.20:06
Hørt! Hørt!
Superstar skrev:
Jeg er fuldkommen og helt igennem enig med sommer med hensyn til dit dobbelmoralske pladder om at ikke at efterligne Dolph! Og JA vi bliver da selvfølgelig trætte af Dolph på et tidspunkt, men det er ikke her, nu, ikke i denne uge eller måned. Vi bliver trætte af ham når han gentager sig selv, når han er kedelig. Men det er han ikke, ikke efter min mening i hvert fald. Og desuden kan jeg sige dig: tag ikke sorgerne på forskud, det får du ingen glæde af! tænk over det, tænk så over det igen og prøv så at rette dig efter dig det
Hilsen Superstar :D
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af PhycQ d. 08-09-2005 kl.21:06
Hvor kommer alle de intelligente brugere fra?? :D
Keep it up guys...

Sommer: Vi burde være de kloge,,, Men nu er det os der spammer
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af Sommer d. 09-09-2005 kl.11:06
Nej nej, men jeg kan da overveje at lave en plus/minus funktion.. fjerner dog en del af debatten.

En slags poll mener jeg. Trykker man på + bliver man skrevet på "Følgende brugere er enige listen", og minus "Vi er uenige.. Men vil ligne lort, så den idé er droppet igen

PhycQ skrev:
Hvor kommer alle de intelligente brugere fra?? :D
Keep it up guys...

Sommer: Vi burde være de kloge,,, Men nu er det os der spammer
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af morgenthalers d. 11-09-2005 kl.13:06
Hvor er I fine...

Hvorfor fylder I i grunden ikke jeres svar med Dolph-citater - det ville da give en super fed effekt.

jeg må jo begynde et sted med at svare på jeres indlæg.

Har jeg sagt at jeg har førsteret til Dolph? Hvis det ikke er noget du bare selv tolker, og jeg virkelig har skrevet det - så er det en fejl.

Men man har jo sagtens kunne se på denne debat at alle Dolph-addicteds har tolket mine indlæg på deres egen personlige måde, og egentlig har været mere forfaldne til at svine min ikke-eksisterende dobbeltmoral i stedet for at svare konstruktivt på mine påstande med holdbare argumenter. Dog med undtagelse af Sommer.

Jeg er ikke at finde på ryggen af en hest. Og gad vide hvorfor du tror det. Det er da egentlig det mest elendige du kan skrive - hvadduendhed.

nu bliver det spændende at se hvad I vil svine mig med nu... gad vide, gad vide..

egentlig har jeg sagt alt det ville sige i de foregående indlæg - men det kommer faktisk bag på mig at I har formået at voldtage Dolph med et så erigeret lem så længe. (jf "Dolph bliver voldtaget)
Oprettet af MechaSkurk d. 11-09-2005 kl.18:06
morgenthalers skrev:
... Hvorfor fylder I i grunden ikke jeres svar med Dolph-citater - det ville da give en super fed effekt. ...


Det er også virkeligt svært.

Jeg synes ikke du burde blive ved med at komme tilbage til siden, hvis du ikke bryder dig om indholdet. Jeg har set WulffMorgenthaler fra starten og senere flere gange på nettet, og jeg synes stadig at det er sjovt at citere Dolph en gang i mellem.Nogen spørgsmål eller kommentarer? Nej? Godt!
Oprettet af PhycQ d. 12-09-2005 kl.10:06
Mecha: Præcist...

Morgenthaler: Fatter dig altså ikke helt. Du snakker om at Dolph bliver voldtaget fordi vi angiveligt "kun spammer Dolph citater" og at vi efterligner ham osv.
Men må jeg ikke minde dig om hvad dit Nick er herinde?
Jeg vil faktisk også gerne bruge en smule tid på at forklare dig forskellen mellem folk der 'bare følger strømmen', og folk der rent faktisk er Dolph fans...
Folk der bare følger strømmen er (højst sandsygenligt) dem der opretter en bruger herinde og aldrig bruger den, de spammer dolph citater hvor de end kommer, de kalder sig Dolph fans indtil det næste nye kommer frem, den gruppe mennesker kan du ALDRIG gardere dig imod, de vil altid være der. Og fred være med det, for ud af den gruppe kan der jo godt dukke nogle 'rigtige' fans op.

Dem der rent faktisk er 'hardcore Dolph fans' er dem der sidder herinde en gang imellem, dem der snakker med andre, UDEN at bruge dolph citater, men gerne med dolph humor, allerede der syntes jeg forskellen er klar.

Og jeg kan da heller ikk se dit problem i at Dolph er mainstream, for det har han jo hele tiden været? Desuden, jo flere der ved hvem han er, jo flere kan du dele dine glæder over denne finurlige figur med?

MVH PhycQ, V.I.P Bruger
(Vil gerne lige påpege at jeg IKKE udtaler mig på vegne af Dolph.DK men udelukkende af egen mening.)
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af mossie d. 12-09-2005 kl.14:06
Jeg er lige blevet oprettet herinde som bruger, og brugte så lidt tid på at læse jeres indlæg.

der er da kun en ting at sige til det hele, eller måske et par stykker. som så mange andre har sagt, så er det da rent til grin at Morgenthaler rakker noget så dejligt som Dolph ned, når han selv har oprettet sig herinde....

Jeg synes sgu kun det er en lækker side, som fortjener noget respekt. det har den hermed fået fra min side. jeg har sgu fået meget glæde af den.
moss
Oprettet af morgenthalers d. 12-09-2005 kl.17:06
altså...

jeg oprettede jo netop en bruger for at kunne ytre min mening til alle Dolph-fans. Det er fint begrænset hvor meget tid jeg har brugt på at se på tegninger fans har lavet hvor de har kopieret Dolph's hoved ind på en slagmark.

Og jeg har jo skrevet tidligere at jeg har valgt navnet morgenthalers fordi jeg synes han er genial. Nej, jeg citerer ham ikke osv. Hvad med evt at læse hele tråden før man skriver - selvom den efterhånden er lang.

Det er rigtigt der er forskel på de to slags fans. Og det er skam også dem der konstant citerer Dolph osv - som du beskriver - der irriterer mig klart mest. De har tydeligvis også været at finde herinde, imens den anden type heldigvis også er her.

osv osv osv ond spiral ?

Jeg tror jeg vil stoppe debatten her for mit vedkommende. Det har været underholdene at diskutere med jer. Især dem der havde noget ordentligt at sige og kunne begrunde det, men også med dem der slet ikke fatter en skid, Jeg håber I ved hvem i er...
men som du siger, så er dem som ikke kan argumentere her nok ikke mere, mens I andre bliver hængende.

god fornøjelse med siden fremover.... I dovne latinoer !!
Oprettet af Sommer d. 12-09-2005 kl.20:06
PhycQ skrev:
(Vil gerne lige påpege at jeg IKKE udtaler mig på vegne af Dolph.DK men udelukkende af egen mening.)


Det passer nu meget godt med de intentioner jeg havde med Dolph.dk, så det kan man godt sige. Den forklaring lægger Dolph.dk sig under

Morgenthalers: Tak for diskutionen... det har nu engang været muntert - Først startede den, så stoppede den, fælles interesse gjorde at vi fik den åbnet igen, og tænk... den kører fortsat på et sagligt niveau Nicest...
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af PhycQ d. 13-09-2005 kl.20:06
Morgenthaler:
Det må du undskylde, fik ikke fat i det med brugeren.

Det med at der også har været folk herinde der bare spammede Dolhp citater har du ret i, men Sommer har været hård og fjernet dem uden at ryste på hånden. Siden fungerer nu, og det eneste sted jeg kan finde dolph citater er under Dolph siger (det er jo der de hører hjemme)

Det har været fedt at diskutere med dig, og rart at skrive mod/med(?) en som faktisk kunne køre en saglig diskussion uden at vende det til mudderkastning...

Håber du engang indser at siden her er kommet for at blive og at du vil benytte din bruger til at skrive med os, og i fælleskab med os andre glædes over den herlige og glædes spredende figur

Sommer:
Tak tak, der er vel ikke så meget at sige? Ville bare sikre mig du eller en anden hakkede brandslangen af mig fordi i opfattede det som værende en officiel Dolph.DK udtalelse

MVH PhycQ, V.I.P Bruger
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af Christian4100 d. 15-09-2005 kl.00:06
PhycQ jeg savner dig :D
ÅRH! Jeg kan ikke arbejde sammen med sån et asshole!
Oprettet af PhycQ d. 15-09-2005 kl.08:06
Huha jeg savner ikk dig ... *gaz* ;D...
Husk vi har en opgave... "Dolph Wannabe" skal nakkes ...
The Beat'em'up Team is rollin'! ...
D-A-D- Laugh \'n a ½ <3
Oprettet af Michaelb d. 05-03-2006 kl.14:06
Jeg er delvist enig med morgentalers i at det kan være problematisk at dyrke en opdigtet figur på den måde, fordi han ender med at dø helt automatisk. Jeg nægter at tro at Dolph med success kan fortsætte med at være så populær hvis han går igen i fremtidige TV programmer som Wulff står bag. Dolph var sjov, men han skal lukkes ned på højdepunktet, så vil vi se nye ting!
Oprettet af HackerJohn d. 05-03-2006 kl.14:06
Ja, ja den er god nok.. Meen det er et gammelt topic...

Derfor:

//LUKKET//
Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg