Dolph.dk

Plakaten: Dolph som træner

Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg
Oprettet af Sommer d. 05-05-2005 kl.14:06
Modtaget e-mail fra Martin:
"Hej,

Under et besøg på det lokale bibliotek så jeg 2 unge drenge sidde og surfe på din så udemærket side. Men desværre blev jeg opmærksom på at du har vidergivet et stykke af mit arbejde, uden min tilladelse.

Jeg har lavet "Dolph som træner", og du bedes fjerne den fra din side. Hvis du skulle være i tvivl om det, bedes du kigge på billedet. Lige ved tungen er der et vandmærke hvorpå der står "elijat" formet som en bølge. Derudover vil jeg gerne have afvide hvor du har fundet billedet? - Er der andre som har klonet mit billede? Hvis det er nogen der har emailet det til dig, bedes du ligeså udlevere deres email.

På forhånd tak - jeg ser frem til at modtage et svar fra dig.
Martin"

Svaret blev:
"Hej Martin.

Som du sikkert har kunne se på siden er alt indhold på siden indsendt af andre, og endda dele af indholdet af selveste Anders Morgenthaler. Af tidsmæssig grund har jeg ikke tid til at kontrollere alt indhold, og er velvidende om at enkelte dele af siden måske kan være under ophavsretten (hvorfor jeg har et kartotek med alle e-mails med indhold modtaget). Dog bliver disse selvfølgelig ikke udleveret til nogen - inklusiv dig.

I øvrigt vil jeg så stille dig spørgsmålet tilbage, om du har tilladelse fra DR.dk?

Billedet bliver selvfølgelig fjernet, men jeg vil anbefale dig at søge tilladelse til redigering fra DR.dk's Seer og lytter service, da du ellers selv bryder ophavsretten, og samtidig hævder den er din.

De venligste hilsener, Lars Sommer."
---------------------------------
Derfor har jeg valgt at fjerne plakaten fra plakatsamlingen. Om Martin selv havde rettigheder til at vise plakaten, som Dolph.dk har skal jeg ikke kunne udtale mig om, men en ting er sikkert... 100% asshole! Ydermere skal det nævnes at jeg selvfølgelig
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Oprettet af Phoney_orphanT d. 05-05-2005 kl.21:06
Bare gi ham lars!!!
Oprettet af bilingual d. 07-05-2005 kl.00:06
Tumpe, læg dig i ske med Ib Michael, og prop din rettigheder op i Prins!!

Hvor svært kan det være at bede om at dit navn står nedenfor plakaten, fremfor at få fjernet plakaten, grav dig ned i din egen afføring
Oprettet af Sommer d. 07-05-2005 kl.04:06
Jeg kan kun give Jer andre ret. Det er yderst plat at have den holdning, men sådan er det nu engang.

I kan jo eventuelt lave en selv, med en fodboldbane bagved? FCK, Brøndby, OB... whatever! Kom i sving :D
Mvh Lars Sommer, Dolph.dk / WulffMorgenthaler.dk
Dette emne er blevet låst, så du kan ikke oprette indlæg