Dolph.dk

Disclamer

Betingelser for brug af Dolph.dk

Sidens betingelser er ganske nemme at huske, hvis man er udstyret med bare en lille smule logik. Dansk lovgivning skal overholdes, hvilket betyder at man har fuld ytringsfrihed, men at direkte racisme m.m ikke er tilladt. Der henvises til enhver gældende lov i dagens Danmark. Når dette nu er sagt, skal det nævnes at dette site skal ses som et satirisk indlæg, som blandt andet vha. brugerne selv skal levere en komikpakke. Derfor accepterer man kun at anmelde stærke provokationer, trusler, racisme m.v. til sidens administratorer.

Ydermere skal det nævnes at du som person selv er ansvarlig for, hvad du tilføjer til Dolph.dk, værende tekster i forum, billeder eller andet digitalt indhold. Det betyder at uploader du fx. et billede af Anders And er det op til dig at have fået rettighederne til billedet, hvorfor at Dolph.dk eller dens retmæssige ejere ikke kan stilles til ansvar for nogen lovovertrædelser, som denne data kan have medført. Dolph.dk forpligter sig dog løbende til at vedligeholde materialet på siden, samt til jævnligt at gennemgå gallerier, tekster m.v. og med sund fornuft bedømme hvad der kan være lovligt, og hvad der ikke kan. Når man oprettes som bruger tilmeldes man automatisk Dolph's nyhedsbrev. Dette kan frameldes i det første modtagne nyhedsbrev (link vil altid være i bunden). Dolph.dk tillader sig samtidig at benytte indtastet e-mail adresse til at afsende en enkelt e-mail, hvis man ikke har været logged ind længe.

Disclaimer

Dolph.dk præsenteres af BrainStar.dk med tilladelse fra WulffMorgenthaler I/S. Informationer, billeder, tekster m.v. tilhører WulffMorgenthaler I/S, hvilket du acceptere ved at trykke videre til oprettelsen.

Ydermere skal det nævnes at WulffMorgenthaler I/S ikke har indflydelse på indholdet, bragt på Dolph.dk, hvorfor de ej heller kan stilles til ansvar for, hvad Dolph.dk indeholder.

Alle andre rettigheder tilhører deres respektive ejere. Finder du derfor tvivlsomt materiale på siden, bedes du kontakte Dolph.dk via Kontaktformualeren