Dolph.dk

WulffMorgenthaler (sæson 1)

Programmets to værter, Wulff og Morgenthaler, sidder ude i et idyllisk skovområde og skal lave et tv-program, men de har ikke rigtigt forberedt så meget, fordi det er ikke nødvendigt: de vil lave afslapningstv. Morgenthaler kan tegne og fortælle - han er vor tids Jørgen Clevin. Wulff er utrolig til at styre tingene og formulere sig verbalt. Han er Kaptajn Wulff. De får besøg af to dukker: egernet Margit og flodhesten Dolph, som er en millitant, ekstremistisk B.S. Christiansen-fan. Margit er frisindet og fyldt med en enorm mængde kvindelig intuition og lidt af en bitch. De synes begge to at Wulff og Morgenthaler er talentløse og øjeblikkeligt bør fjernes fra skærmen.

WulffMorgenthaler 1:8WulffMorgenthaler 1:8Wulff og Morgenthaler sidder ude i naturen og slapper af. De viser nogle sjove film, der tegnes og vi møder Dolph, en fascistisk flodhest, og Margit, et irriterende egern. Tilsidst tilintetgør Dolph og hans baseballkølle et kollektiv, hvor Poul Krebs bor.
WulffMorgenthaler 2:8WulffMorgenthaler 2:8Et sjovt program, hvor Wulff og Morgenthaler vrøvler, tegner og viser film om Tukan-drengen og to vagina-diskuterende arkæologer. Der er også Vupti, en forrygende quiz og et blodig afsnit af Skole- fotografen.
WulffMorgenthaler 3:8WulffMorgenthaler 3:8Wulff mener, at Morgenthaler bør tage en orddiktat, så det bevises at han ikke er analfabet. Imens laver flodhesten Dolph sin daglige ninjatrænning - og kommer til at spise nogle pølser. Det kan hans sarte mave ikke tåle. Desuden flygter arkæologen
WulffMorgenthaler 4:8WulffMorgenthaler 4:8Wulff arrangerer et rollespil, der blotlægger den politiske verden fuldstændigt. Flodhesten Dolph bliver rasende og voldelig over noget med en negerhøvding. Vi møder Tukan-drengens mor og i quizzen Vupti sker noget katastrofalt.
WulffMorgenthaler 5:8WulffMorgenthaler 5:8Morgenthaler er blevet fransk portrætmaler, og skal forevige Wulff, Dolph og Margit. I Vupti ses hvordan det gode humør overlever alt, og i Skolefotografen stifter Bubber bekendtskab med en mere betændt del af fotomiljøet.
WulffMorgenthaler 6:8WulffMorgenthaler 6:8Wulffs underliv mishandles af flodhesten Dolph. I Krejme Teaterforening ser vi Konrad Lefevre opføre drama og drikke fløde. Tilsidst skal vi med Bent & Bubber op på et fint forlag, hvor Bent skal sælge sin bog om foto-fifs.
WulffMorgenthaler 7:8WulffMorgenthaler 7:8Stemningen er rigtigt dårlig på den lille bakke i det grønne. Wulff er sur og Morgenthaler gider ikke tegne længere. Vi stifter bekendtskab med et menneske ved navn Asger Lesniak, og i Skolefotografen bliver Bent nødt til at sætte Bubber moralsk på
WulffMorgenthaler 8:8WulffMorgenthaler 8:8I dag er idrætsdag og Wulff og Morgenthaler er begge iklædt særdeles sporty outfits og viser hvor godt de spiller stangtennis. Vi er på besøg i Konrad og Ulrik Lefevres tæppehandel, og Bent og Bubber er til poolparty hos en kimono-klædt libertiner
Dolph & Wulff på afveje (9)Dolph & Wulff på afveje (9)Flodhesten Dolph skal vise Wulff, hvordan man overlever i Kosovos rå og hensynsløse natur. Undervejs viser Dolph trick, som kun jægersoldater kender til. Wulff bliver derefter bortført af nogle kriminelle typer - bl.a. Anders Frandsens bror.
Dolph & Wulff på afveje (10)Dolph & Wulff på afveje (10)Morgenthaler er med i Krejme Lokal-TVs ret low-budget udgave af