Dolph.dk

Afsnit / udsendelser

Her kan du se oversigten over alle udsendelser.

WulffMorgenthaler (sæson 1)Programmets to værter, Wulff og Morgenthaler, sidder ude i et idyllisk skovområde og skal lave et tv-program, men de har ikke rigtigt forberedt så meget, fordi det er ikke nødvendigt: de vil lave afslapningstv. Morgenthaler kan tegne og fortælle - han er vor tids Jørgen Clevin. Wulff er utrolig til at styre tingene og formulere sig verbalt. Han er Kaptajn Wulff. De får besøg af to dukker: egernet Margit og flodhesten Dolph, som er en millitant, ekstremistisk B.S. Christiansen-fan. Margit er frisindet og fyldt med en enorm mængde kvindelig intuition og lidt af en bitch. De synes begge to at Wulff og Morgenthaler er talentløse og øjeblikkeligt bør fjernes fra skærmen.
Dolph og Wulff på afveje (sæson 2)Flodhesten Dolph samt komikeren Mikael Wulff rejser rundt i verden, hvor vi blandt andet ser deres besøg i Afrika, en festival og meget andet!
Dolph og Wulff med venner (sæson 3)Talkshowet, hvor vi møder blandt andet bæveren Rocco, orangutangen Finn, flodhesten Dolph, og naturligvis programmets vært: Mikael Wulff.
Ekstra udsendelserDette er de løbende ekstra udsendelse der har været sideløbende med sæsonerne, som blev vist på DR2.
Reklamespots til Sæson 2Denne indeholder de reklamefilm, som Danmarks Radio har sendt op til sæson 2 begyndte.
Multimedie / SpilDette er alt multimedie, som Dolph er med i. Spil, musik... you name it.
InterviewsDette er interviews, som løbende er foretaget 2005.